Wednesday, 6 June 2012

hari rehat sedunia

tidurku dikejut oleh SI DIA . bahagia je rase
mekaseh AWAK . 
*ok! done with that . :)
let's move on ....

 TADI SAYA MAKAN NI  :)
*kecoh tol minah ni . hahahha , ade aku kesah ??
mende ni tak penah nmpak kat tg.rambutan
sama ada saya yg tak nmpak atau mmg takda . HAHA







hari ni satu hari rehat-serehatnya
dah la pagi td da kene tipu SI DIA , naseb baek awak maen2 aje . 
kalo tak , menangeh aku . HAHAHA 

tengahari lak , lg laaa relaks .
relax punye relax ... tetibe ,
abg pon ckp .. lappy rosak !
WHAT ?? =.=
btw , last time maybe laptop yg rosak tu saya yg buat .
but this time , saya tak sentuh pon laptop kat umah ni , so ..
definitely , bukan salah saya . hehe
sbb saya ni jenis takleh pegang gadget2 neh , takut rosak . 
kalo jage tu bleh laa , hehe . peace  :)

petang td lak , terjumpe kawan baek . 
Beliau tggu dah saya depan umah rupenye . heheh . 
mekaseh  tikah . 
lepas rindu sekejap .
later , saya introduce kan memember saya ea . 

OK then . kite sambung laen kali  .
tata !  

Tuesday, 5 June 2012

HOME sweet home

akhirnya ... jejak jugak kaki di kuantan . :)
sampai kt terminal around kol 4pg , and sorang2 turun . 
memang TAKUT la kan , sbb selalunya berteman . 
tp tadi sorang2 lak  :(
disebabkn bus mmg baru , so pendingin hawa * cewah! ekon la senang , :D
kuat gler kot , smpai bergoyang hidung . wakakakkaka
 mmg hypothermia la ko sorg2 kalo xda sweater . haha
sampai aje kat rumah , lepak2 ngan abang jap . smpai subuh .
kalo layan ke abg mmg tak tdo la aku  , last2 .. 
SURRENDER !! , tolonglaaa ngantok neh . hehe
lepas je subuh ... BOOM tdo . sekian ~ 
hehe , ni je yg sempat nk cite . kte sambung nnt neh ?
tata !

suasana terminal kuantan   :)

Monday, 4 June 2012

i'm coming HOME !


lame gak da tak balek umah 
rindu ke ma ngan abah  :(
but FINALLY , tggal brape jam je lg nak balek !!  hehehhe
tiket bus kol 9pm *S P Bumi , and maybe sampai pagi esok . 
then , 10hb dtg balek ke kolej utk perasmian .
biarpun kejap cuti , tp AMAT BERMAKNA . heee
skang ni , tggu mase nak kemas baju je sambil menunggu SI DIA habis test JPJ .
guane laa yee , lulus ke dop . harap2 SI DIA lulus baru ade semangat nak balek kampung .
kteorg memang tamak bab seat ni . kami sebat 2 seat single . ngeh3  :)
mahukan keselesaan katenye . 
sambung gosip nnt yee , OK ?  ;)

Sunday, 3 June 2012

KATA si dia

katenye nak JOG pagi td . kol 7.30
antara dialog si die dan saya  :)

SI DIA : teha ! bgun subuh .
SAYA  : yee la .  :)
SI DIA : teha , aci tak kalo nak tdo sekejap .
*tau da , kalo plan pepagi buta kompem dop jalan .
  last2 , terlajak tdo .
SI DIA : jum g giant . makan hok pelik (hot plate) 
SAYA  : jum3 *layan aje akak kesayangan  :)

btw , malam ni rase mcm tak cukup air je . sbb lupe nk beli air mineral .
takpelaa , esok je minum air . hehehe
khusyuk SI DIA kire duet syiling . 

p/s : esok kteorg nak balek kampung . ngeh3 ! tak sabar .
and lastly , to my beloved sista ! gudluck test JPJ .
jangan risau , BOLEH buat nye .
and to AWAK , selamat sampai yee . tata ! 

Saturday, 2 June 2012

WAH ! btol ke aku tulis blog .

SALAM ! ehem3 . cam tak caye je saye nulis blog .
blog ni lame daa , tp tak penah update pon . MALAS ~ hehe
pastu tgk saem2 sibuk berBLOG , tetibe hati ni tergedik-gedik lak nk nulis gop . wakakak
*saje tambah saingan !!  :)
nmpak cm da berhabuk jee , ni yang datang nak sapu2 sikit . hehe 
ayat cm skema kan , bese laa . post yg pertama ! btw , takda pape pon nak cite .
nanti2 la ye . tata !