Wednesday, 6 June 2012

hari rehat sedunia

tidurku dikejut oleh SI DIA . bahagia je rase
mekaseh AWAK . 
*ok! done with that . :)
let's move on ....

 TADI SAYA MAKAN NI  :)
*kecoh tol minah ni . hahahha , ade aku kesah ??
mende ni tak penah nmpak kat tg.rambutan
sama ada saya yg tak nmpak atau mmg takda . HAHA







hari ni satu hari rehat-serehatnya
dah la pagi td da kene tipu SI DIA , naseb baek awak maen2 aje . 
kalo tak , menangeh aku . HAHAHA 

tengahari lak , lg laaa relaks .
relax punye relax ... tetibe ,
abg pon ckp .. lappy rosak !
WHAT ?? =.=
btw , last time maybe laptop yg rosak tu saya yg buat .
but this time , saya tak sentuh pon laptop kat umah ni , so ..
definitely , bukan salah saya . hehe
sbb saya ni jenis takleh pegang gadget2 neh , takut rosak . 
kalo jage tu bleh laa , hehe . peace  :)

petang td lak , terjumpe kawan baek . 
Beliau tggu dah saya depan umah rupenye . heheh . 
mekaseh  tikah . 
lepas rindu sekejap .
later , saya introduce kan memember saya ea . 

OK then . kite sambung laen kali  .
tata !  

No comments:

Post a Comment